smart-wifi-airties-kampanjepris

Smart wifi med Airties

Opplever du at det trådløse signalet (wifi) ikke er stabilt og raskt nok i hele huset?  Med AirTies får du god trådløs dekning i hele boligen.

Ønsker du full dekning i hele boligen?

Trådløs dekning i boligen er viktig for helhetsopplevelsen av bredbåndet. Samtidig blir stadig flere «dingser» tilkoblet nettet i boligen, vi bruker nettet til strømming, spill, musikk og mye annet. Alle har i dag en forventning til at alt skal kunne brukes trådløst, og dette stiller store krav til den trådløse dekningen i huset ditt. Opplever du at det trådløse signalet (wifi) ikke er stabilt og raskt nok i hele huset? Da er Smart wifi fra AirTies løsningen vi anbefaler deg. Les mer om Airties boligpakke på tek.no


Hvordan fungerer det?

Med Smart wifi får du tre trådløse tilgangspunkt, og når tre slike bokser kobles til hverandre, danner de et såkalt mesh-nettverk som fordeler det trådløse signalet i hele boligen. Boksene kommuniserer trådløst med hverandre, mens hovedboksen er kablet direkte til ruter, modem eller hjemmesentral.


 

 

 

Smart WiFi Boligpakke

41073_eye_networks_airties_air4920_-_trio_kit_1

Inneholder 3 stk. AirTies-bokser. Anbefales for boliger med en eller flere etasjer, mange tilkoblede enheter, krevende brukere (gaming og strømming) eller hvor det oppleves dekningproblemer i deler av boligen.


 

Smart Wifi Singel

Inneholder 1 stk AirTies-boks. Anbefales for mindre boliger hvor fibermodem er plassert i teknisk rom/skap eller  hvor modem står på et sted som gir dårlig dekning. Løsningen vil erstatte/deaktivere den trådløse funksjonen som er innebygd i modemet ditt, og gir et trådløst signal med bedre rekkevidde. Installere selv eller få hjelp

Smart wifi installerer du enkelt selv. Du kan også be om å få en montør til å installere utstyret i boligen din. 


 

West Elektro har kampanjetilbud til alle NEAS sine internett-kunder:

 

Smart Wifi Boligpakke kr 2990,- inkl mva (ordinær pris kr 3199,-)

Smart Wifi Singel kr 1300,- inkl mva

 

 

Ring gjerne West Elektro på 71 56 65 00 hvis du har spørsmål. 

 

Bestill her: 

 

 
Adresse:
Postnummer og poststed:
Telefonnummer
Velg produkt:

Montering:


 
Aktuelt Aktuelt fra NEAS
Nyhetsbrev Meld deg på vårt nyhetsbrev
Facebook Følg oss på facebook
Youtube Vi viser deg på youtube
Webmail Webmail